Cotlete în crustă de muştar cu miere si rosii cherry
PrinteazaCotlete în crustă de muştar cu miere si rosii cherry din: cotlete de porc, mustar cu boabe, ulei de masline, sare, piper, rosii cherry si spanac.
- 4 cotlete de porc fara os
- 3 linguri mustar cu boabe
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- 400 g rosii cherry
- 200 g spanac proaspat
Mod de preparare:
Cotletele se spală sub jet de apă rece şi se şterg cu prosoape de hârtie.
Se amestecă mierea cu muştar si 3 linguri de ulei; se unge carnea pe ambele feţe cu acest amestec şi se frig cotletele pe grătar cca 4 min. pe fiecare parte. Apoi se sărează şi se piperează.
Se spală roşiile cherry, se şterg, se sărează, se piperează şi se stropesc cu 1 lingură de ulei de măsline; se aşază puţin pe grătar.
Se curăţă frunzele de spanac şi se repartizează pe farfurii; deasupra se aşază carnea şi roşiile.
Se poate oferi alături o garnitură de cartofi copţi.
Cotlete în crustă de muştar cu miere si rosii cherry
Pofta buna!