Cotlete cu cartofi

Printeaza

Cotlete cu cartofi din: cotlet de porc, mustar cu boabe, unt, ulei, cartofi, ulei, sare, piper, stafide.

Ingrediente:Cotlete cu cartofi

  • 600 g cotlet de porc fără os
  • 3/4 linguri muştar cu boabe
  • 100 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 6 cartofi
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper
  • 2 linguri stafide

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se spală, se taie felii foarte subţiri şi apoi feliile se taie bastonaşe foarte fine.

Se pun la prăjit în unt şi ulei în mai multe tranşe şi în mănunchiuri mici care vor forma o felie de cartofi prăjiţi. Se scot una câte una, nu suprapuse.

Carnea se feliază şi se unge cu muştar pe ambele părţi. Se rumenesc 6-7 minute pe ambele părţi. Se presară cu sare şi piper în momentul scoaterii din tigaie. Se servesc feliile de carne cu felii de cartofi prăjiţi şi decor de stafide călite.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.