Cotlete cu sos de ciuperci

Printeaza

Cotlete cu sos de ciuperci din: cotlete, ciuperci, ceapa, smantana, unt, sare, faina, piper.

Ingrediente:Cotlete cu sos de ciuperci

  • 4 cotlete fără os
  • 300 g ciuperci
  • o ceapă
  • 2 linguri smântână grasă
  • 400 ml supă
  • 30 g unt
  • 2-3 linguri făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se bate cu ciocanul special şi se aşază pe grătarul bine încins. Se ţine circa 8 minute pe fiecare parte, se scoate, se presară cu sare şi se lasă la cald.

Pentru sos, ceapa tocată şi ciupercile feliuţe se pun la călit în unt topit.

Se adaugă făina, se lasă un minut, se amestecă, se trage vasul de pe foc, se toarnă supa, se pune pe foc şi se lasă 10 minute. Se adaugă apoi smântână, sarea şi piperul, se mai lasă un clocot şi se aduce cu carnea la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.