Cotlete de berbec cu garnitură de pilaf cu stafide

Printeaza

Cotlete de berbec cu garnitură de pilaf cu stafide

Ingrediente:Cotlete de berbec cu garnitură de pilaf cu stafide

  • 1,600 kg cotlet de berbec
  • 100 g masline  verzi
  • 60 g capere
  • 1 ceapa
  • 5 căţei usturoi
  • 300 g  rosii
  • 1/2l supă saui apă
  • 250 g orez
  • 50 g stafide
  • 150g unt
  • 1lin­gură făină
  • 1/2 pahar vin
  • cimbru
  • sare
  • 1 lgătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se taie 12 cotlete, se bat lăsadu-se forma lor, se dau prin făină şi se pră­jesc in unt pe ambele părţi.

Se aşază într-o cratiţă cu ceapa şi usturoiul to­cate, roşiile tăiate, sare, cimbru, măslinele fără saiburi, caperele, vinul, pu­ţină supă.

Se dau la cuptor circa 40 minute. Se aşază într-un platou adic cu sosul lor, presărate cu verdeaţa tocată.

Separat se serveşte un pilaf cu stafide.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.