Cotlete de caprioara

Printeaza

Cotlete de caprioara 

Ingrediente:Cotlete de caprioara

  • 6 cotlete
  • 1 lingură unt
  • 2 linguriţe ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se taie cotletele de circa 2 cm grosime şi se bat uşor ca să se mai subţieze. Se pune într-o tigaie untul amestecat cu ulei. Când grăsirnea este fierbinte, se pun cotletele şi se frig pe ambele părţi.

Nu trebuie lăsate să se usuce. Se servesc cu sos de ciuperci sau cu sos de vin pregătit separat, la care se adaugă şi sosul din tigaia în care s-a. fript.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai mancat cotlete de caprioara. Sunt bune?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.