Cotlete de gaina pane

Printeaza

Cotlete de gaina pane

Ingrediente:Cotlete de gaina pane

  • pieptul şi carnea moale de la picioare
  • 2 ouă
  • 1 lingură făină şi pesmet

Garnitură:

  • 700 g cartofi pentru piure sote ori prăjiţi
  • 1 kg spanac
  • 700 g mazăre

Mod de preparare:

Pregătim cotlete de găină fără os, adi­că bucăţi de piept tăiate subţire şi carnea de pe picioare.

Le tăvălim în făină, le dăm prin ou bătut, apoi în pesmet şi le prăjim în grăsime încinsă (sau în unt), cu 10 minute înainte de a le servi la masă.

Garnitură: piure de cartofi, piure de spanac, sote de mazăre, cartofi sote, car­tofi prăjiţi. Salată de sezon.

Cotletele sînt mai bune numai din piept.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.