Cotlete de iepure la tigaie cu garnitura de castane glasate
PrinteazaCotlete de iepure la tigaie cu garnitura de castane glasate
- 2 kg spinare si pulpă de iepure
- 500 g castane
- 150 g foitaj
- 2 linguri sos brun
- 1/4 l supă sau apă
- sare
- piper
- 1 lingură făină
- 150 g unt
Mod de preparare:
Se prepară cotletele întocmai ca la cotletele, fără oscioare. Se frig în unt date prin sare, piper şi făină şi, cînd sînt gata, se aşază pe platou pe un cerc din foitei copt.
La mijloc se pun castanele glasate în sos de iepure cu puţin zahăr.In tigaia în care au fost fripte cotletele se face sosul cu supă, sos brun şi vin roşu dulce. Se serveşte la sosieră şi puţin pe friptură.
Pofta buna!
Se potrivesc de minune cotletele de iepure cu castanele glasate.