Cotlete de miel cu bame
PrinteazaO reteta simpla de cotlete de miel cu bame din: cotlete de miel, bame, ceapa, rosii, sare, ulei, piper si usturoi.
- 1 kg cotlete de miel
- 500 g bame
- 4 cepe mari
- 5 roşii
- ulei
- sare
- piper şi usturoi, după gust
Mod de preparare:
Se căleşte în ulei bine încins înainte ceapa tăiată fideluţă. Se adaugă roşiile tăiate în rondele fine, usturoiul pisat, sare şi piper, în cantităţi după gust, şi se mai lasă pe foc mic încă trei sferturi de oră. Se adaugă bamele bine spălate, curăţate şi scurse de apă.
Se lasă împreună, tot la foc mic, aproape o jumătate de oră. Cotletele de miel se prăjesc în ulei bine încins înainte, pe ambele feţe. Se servesc împreună.
Poftă bună!