Cotlete de miel cu cimbru, menta si oregano

Printeaza

Cotlete de miel cu cimbru, menta si oregano din: cotlete de miel, cimbru, sare, piper, oregano, menta, ulei de masline, cartofi, rosii cherry, usturoi si unt.

Ingrediente:Miel_1

  • 1 kg cotlete de miel
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • oregano
  • mentă uscată
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 800 g cartofi noi
  • 4 bucati roşii cherry
  • 5-6 căţei usturoi
  • 100 g unt

Mod de preparare:

Se curăță usturoiul, se pune într-un bol mai înalt şi se adaugă ulei, sare, piper, cimbru, oregano și mentă.

Se pasează și cu pasta obținută se ung cotletele de miel și se lasă la macerat câteva ore. 2. Cartofii se spală și se fierb. Se scot, se scurg, se curăță și se feliază.

Se trag în unt și se presară sare, piper şi oregano peste ei. Se bagă 3-4 minute în cuptor să prindă crustă.

Cotletele de miel aromate se dau la cuptor, să se rumenească. Cartofii se servesc cu cotletele aromate şi cu roşii cherry.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.