Cotlete de miel la gratar cu garnitura de legume de sezon

Printeaza

Cotlete de miel la gratar cu garnitura de legume de sezon

Ingrediente:Cotlete de miel la gratar cu garnitura de legume de sezon

  • 1,600 kg cotlet de miel
  • 120 g unt
  • sare
  • piper
  • 600 g legume de sezon

 

Mod de preparare:

Se taie 12 cotlete, se bat puţin cu satirul, se ung cu unt, se dă sare şi puţin piper şi se frig la grătar 4-5 minute pe ambele părţi.

Se servesc imediat pe un platou fierbinte cu legumele fierte şi date în unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.