Cotlete de miel la tava
PrinteazaCotlete de miel la tava din: cotlete de miel, mazare, fasole verde, morcovi, porumb, lamaie, ulei, sare, piper alb, rozmarin, bulion.
- 4 cotlete de miel
- 200 g mazăre
- 100 g fasole verde
- 2 morcovi
- 100 g porumb din conservă
- 1 lămâie
- 50 ml ulei
- sare
- piper alb măcinat
- 1 fir de rozmarin
- 100 g bulion de roşii
Mod de preparare:
Speli bine cotletele de miel şi le aşezi într-o tavă înaltă pentru friptură, în prealabil unsă cu ulei. Cureţi morcovii, îi speli şi îi tai cubuleţe.
Rupi fasolea în bucăţi mici şi scurgi porumbul din cutie. Diluezi pasta de tomate cu apă şi condimentezi cu sare şi piper. Pui legumele în tavă, torni sosul de tomate şi suc de lămâie, după gust şi presari frunzuliţe de rozmarin.
Introduci tava în cuptorul încins, la foc mediu, pentru 50 de minute.
Pofta buna!