Cotlete de miel marinate la cuptor

Printeaza

Cotlete de miel marinate la cuptor din: ulei, lamaie, coniac,s are, piper, usturoi, ierburi de Provence, cotlete duble de miel.

Ingrediente:Cotlete de miel marinate la cuptor

  • 6 linguri de ulei
  • zeama de la 1 lămâie
  • 100 ml coniac
  • sare
  • piper
  • 2 căţei de usturoi zdrobiţi
  • 2 linguri de ierburi afomatice uscate de Provence
  • 8 cotlete duble de miel

 

Mod de preparare:

Se amestecă uleiul, zeama de lămâie, coniacul, ierburile aromatice, usturoiul şi condimentele şi se marinează cotletele în acest amestec 4 ore, în frigider. Se întoarce carnea de mai multe ori.

Se încinge cuptorul în prealabil la 200 °C (ventilator 180 °C). Se scot cotletele de miel din marinadă, se aşează într-o tavă de friptură şi se bagă la cuptor circa 15 minute.

Cotletele se stropesc de mai multe ori cu marinadă. Se aprinde apoi şi grilul şi se prăjesc pe fiecare parte timp de 8 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.