Cotlete de porc cu mazare

Printeaza

Cotlete de porc cu mazare din: cotlete de porc, mazare, morcovi, ulei, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete de porc cu mazare

  • 4 cotlete de porc
  • 1 kg mazăre
  • 4 morcovi
  • ulei
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Condimentezi cotletele de porc cu sare şi piper, apoi le aşezi într-o tavă, torni puţin ulei şi le dai la cuptor, la foc mai mare, acoperite cu folie de aluminiu, apoi reduci flacăra. Frigi carnea şi după 1 oră dai folia deoparte. Torni, dacă e cazul, puţină apă şi laşi carnea să se rumenească pe ambele părţi.

Incingi 2 linguri de ulei într-o tigaie. Tai ceapa, o căleşti, apoi adaugi morcovii tăiaţi în rondele. Adaugi mazărea şi amesteci continuu câteva minute, apoi torni 2-3 căni de apă.

Laşi mazărea să fiarbă la foc mic, până se pătrunde, 20-30 de minute. Pui sare şi piper după gust, amesteci din nou, apoi o răstomi peste cotlete şi mai ţii tava la cuptor 15-20 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.