Cotlete de porc cu parmezan

Printeaza

Cotlete de porc cu parmezan din: cotlete de porc, maioneza, parmezan, anghinare marinate, ceapa verde, sare, piper, orez.

Ingrediente:Cotlete de porc cu parmezan

  • 5-6 cotlete de porc
  • 1/2 cana maioneza
  • 1 cana parmezan, ras
  • anghinare marinate, tocate
  • 3 cepe verzi, tocate
  • sare si piper
  • orez fiert pentru garnitura

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C.

Combinati maioneza, anghinarele, parmezanul si ceapa verde intr-un castron mic si se amesteca bine. Puneți cotletele intr-o tava si asezonati pe ambele parti cu sare si piper. Gatiti cotletele in cuptor timp de 4 minute.

Pe fiecare cotlet puneti apoi amestec de maioneza si mai gatiti 2 3 minute. Gatiti pentru o perioadă suplimentară de 2 minute, cuptor deschis și să împartă amestecul de anghinare printre cotletul, topping fiecare cu o bucată.

Serviti pe pat de orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.