Cotlete de porc cu parmezan
PrinteazaCotlete de porc cu parmezan din: cotlete de porc, maioneza, parmezan, anghinare marinate, ceapa verde, sare, piper, orez.
- 5-6 cotlete de porc
- 1/2 cana maioneza
- 1 cana parmezan, ras
- anghinare marinate, tocate
- 3 cepe verzi, tocate
- sare si piper
- orez fiert pentru garnitura
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180C.
Combinati maioneza, anghinarele, parmezanul si ceapa verde intr-un castron mic si se amesteca bine. Puneți cotletele intr-o tava si asezonati pe ambele parti cu sare si piper. Gatiti cotletele in cuptor timp de 4 minute.
Pe fiecare cotlet puneti apoi amestec de maioneza si mai gatiti 2 3 minute. Gatiti pentru o perioadă suplimentară de 2 minute, cuptor deschis și să împartă amestecul de anghinare printre cotletul, topping fiecare cu o bucată.
Serviti pe pat de orez.
Pofta buna!