Cotlete de porc cu piure de mere

Printeaza

Cotlete de porc cu piure de mere din: cotlete de porc sarate, ceapa, untura, smantana, mustar, mere acrisoare, unt, apa, zahar. fara poza

Ingrediente:Cotlete de porc cu piure de mere

  • 5 cotlete de porc sarate
  • 5 cepe
  • 1 lingura untura
  • 125 g smantana
  • 1 lingura mustar

Ingrediente pentru piureul de mere:

  • 1 kg mere acrisoare
  • 5 g unt
  • 1 lingura apa
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Iei cotletele sarate si le tii in apa pana se desareaza putin. Apoi le lasi la fiert pentru 1,5 ore, in apa clocotita. Pentru sos, rumenesti in untura cepele taiate rondele, adaugi mustarul si smantana. Amesteci si lasi sa dea in clocot, apoi torni sosul peste cotletele fierte.

Pentru piure, cureti merele si le tai in sferturi, apoi inabusi cu 5 g unt si apa, pana obtii o pasta. Amesteci pasta cu o lingurita de zahar. Servesti cotletele de porc, cu sosul turnat deasupra si cu piureul de mere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.