Cotlete de porc cu praz
PrinteazaCotlete de porc cu praz din: cotlete de porc, ulei, ardei, morcovi, ciuperci, praz, spanac, rosii, sare, piper.
- 4-5 cotlete de porc
- 150 ml ulei
- 2 ardei graşi
- 3-4 morcovi mici
- 500 g ciuperci
- 2-3 fire de praz
- 500 g spanac
- 500 g roşii
- sare şi piper
Mod de preparare:
Se spală cotletele şi se pun la prăjit la foc mic. Se curăţă şi se spală toate legumele. Morcovii se taie în fâşii subţiri şi lungi, la fel şi ardeiul gras.
Prazul se taie bucăţi de 3-4 cm, ciupercile felii, iar spanacul se spală bine. Se călesc morcovul, ardeiul, ciupercile şi prazul, peste care se adaugă piper şi condimente după gust.
După ce legumele s-au înmuiat, se scot şi se prăjeşte puţin spanacul, care se asezonează cu condimente.
Pofta buna!