Cotlete de porc cu sos de coniac

Printeaza

Cotlete de porc cu sos de coniac din: cotlete de porc, unt, coniac, ceapa, mustar.

Ingrediente:Cotlete de porc cu sos de coniac

  • 4 cotlete de porc
  • 100 g unt
  • 2 cepe
  • 100 ml coniac
  • 300 ml supă de vacă
  • 2 linguri muştar

 

Mod de preparare:

Se condimentează 4 cotlete de porc, se prăjesc în 80 g unt şi se scot pe un platou. în grăsimea rămasă, se călesc 2 cepe tocate fin, 8-10 minute. Se stinge cu 100 ml coniac şi se lasă să scadă puţin.

Se adaugă 300 ml supă de vacă, 2 linguri muştar şi 20 g unt şi se omogenizează. Se stropesc cotletele din abundenţă cu sosul de coniac şi se servesc fierbinţi, cu legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.