Cotlete de porc cu sos de smantana si vin alb

Printeaza

 

Aşezi 700 g cotlet de porc fără os, curăţat de pieliţă şi tăiat felii subţiri într-o cratiţă cu 100 ml ulei, stropeşti cu sare şi dai la cuptor până se rumeneşte.

Apoi, dea­supra aşezi în strat uniform felii de mere (tari, acrişoare), adaugi un pahar de vin alb (demisec) şi 200 ml smântână. Potriveşti de sare şi dai la cuptor să scadă. Serveşti tot cu vin alb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.