Cotlete de porc in crusta de ierburi
PrinteazaCotlete de porc in crusta de ierburi din: ulei de masline, usturoi, patrunjel, frunze de salvie, rozmarin, sare, fulgi de ardei, piper, cotlete de porc.
- ¼ cana ulei de masline
- 10 catei de usturoi, tocati
- ¼ ceasca patrunjel tocat
- 1 lingura frunze de salvie tocate
- ¾ lingurita cimbru tocat
- ¾ lingurita de rozmarin tocat
- 1 ½ lingurite de sare
- ¼ lingurita fulgi ardei rosu
- 1 ½ lingurite piper
- 4 cotlete de porc
Mod de preparare:
Intr-un castron mic, combinati ierburile tocate, usturoi si piper cu ulei de masline, sare si fulgi de ardei. Puneti cotletele intr-un castron si ungeti cu mixul de ierburi. Acoperiti si dati la frigider pentru 6-8 ore.
Incalziti gratarul. Puneti cotlete de porc pe gratar si gatiti 5-6 minute pe fiecare parte.
Se lasa sa se odihneasca timp de 10 minute, apoi se servesc.
Pofta buna!