Cotlete de porc in crusta de miere
PrinteazaCotlete de porc in crusta de miere din: maioneza, mustar dijon, miere, praf de usturoi, boia de ardei afumat, sare, piper, ulei, cotlete de porc.
- 1/3 ceașcă maioneza
- 2 linguri mustar de Dijon
- 2 linguri de miere
- 1/8 lingurita praf de usturoi
- 1/4 linguriță boia de ardei afumat
- 1/4 linguriță de sare
- piper proaspăt macinat
- 1 lingura de ulei
- 4 cotlete de porc
Mod de preparare:
Pregătiți sosul de muștar cu miere, amestecand impreuna maioneza, mustar Dijon, miere, praf de usturoi, boia de ardei, sare si piper proaspăt macinat. Se incalzeste cuptorul la 170C.
Uscati cotletele. Asezonati pe fiecare parte, cu un vârf de cuțit de sare și piper proaspăt macinat. Se încălzește o lingura de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare.
Se adaugă cotletele de porc și se rumenesc pe fiecare parte cate 3-5 minute. Transferati intr-un vas termorezistent. Ungeti cu sos cotletele si dati la cuptor timp de 30 de minute.
Mariti temperatura la 200C si mai dati la cuptor aproximativ 5 minute.
Pofta buna!