Cotlete de porc cu parmezan din: cotlete de porc, maioneza, parmezan, anghinare marinate, ceapa verde, sare, piper, orez. Ingrediente: 5-6 cotlete de porc 1/2 cana maioneza 1 cana parmezan, ras anghinare marinate, tocate 3 cepe verzi, tocate sare si piper orez fiert pentru garnitura Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 180C. Combinati maioneza, anghinarele, […]
Cotlete de porc in crusta de parmezan
PrinteazaCotlete de porc in crusta de parmezan din: oua, pesmet, parmezan, cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, lamaie.
- 2 oua
- 1 cana pesmet
- 3/4 ceasca parmezan ras
- 4 cotlete de porc
- sare si piper negru proaspat macinat
- 6 linguri ulei de masline
- felii de lamaie, pentru servire
Mod de preparare:
Bateti ouale intr-o farfurie. Puneti pesmet intr-o alta farfurie. Puneți parmezanul intr-o alta farfurie.
Se presara cotletul de porc generos cu sare și piper. Dati prin parmezan, ou si pesmet.
Incalziti 3 linguri de ulei intr-o foarte tigaie mare la foc mediu. Adaugati cotlete de por si gatiti 6 minute pe fiecare parte.
Transferati cotletele pe un platou si serviti cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Cotlete de porc cu cimbru si lamaie
Cotlete de porc cu cimbru si lamaie din: cotlete de porc, lamai, ulei, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc 2 lămâi sare piper cimbru 2 linguriţe ulei Mod de preparare: Se presează lămâile de suc, iar acesta se pune într-un vas cu uleiul, sarea şi piperul. Se unge carnea cu acest amestec […]