Cotlete de porc in sos barbeque

Printeaza

Cotlete de porc in sos barbeque din: cotlete de porc, orez, legume, sos de fasole, sos hoisin, sos de stridii, sos de soia, zahar, vin, sirop de zahar, apa, sare, usturoi, anason.

Ingrediente:Cotlete de porc in sos barbeque

  • 4 cotlete de porc
  • orez si legume, pentru servire

Ingrediente marinata:

  • 2 linguri sos de fasole
  • 2 linguri sos Hoisin
  • 2 linguri de sos de stridii
  • 2 linguri de sos de soia
  • 8 linguri de zahăr
  • 2 linguri de vin

Ingrediente glazura:

  • 2 linguri sirop de zahar
  • 4 linguri de apă
  • 1 praf de sare

Ingrediente sos barbeque:

  • 2 lingurițe de sos de soia
  • 2 linguri de apa
  • 1 lingura de zahăr
  • 1 catel de usturoi
  • 1 bucată mică de anason

 

Mod de preparare:

Se amestecă impreuna ingredientele pentru marinata, cu exceptia vinului, într-un bol. Fierbeti la microunde timp de trei minute. Incorporati apoi vinul si amestecati bine.

Se toarnă sosul peste cotletele de porc intr-un castron, se amestecă bine. Acoperiți și lăsați sa stea in frigider peste noapte.

Pentru pregatirea sosului barbeque, se amesteca impreuna toate ingredientele.

A doua zi, incalziti cuptorul la 200C. Asezati carnea pe gratar, iar dedesubt puneti o tava. Ungeti cu sos barbeque. Gatiti 40 de minute, intoarceti, ungeti din nou cu sos barbeque si mai gatiti inca 20 de minute.

Pentru glazura, amestecati impreuna siropul de zahar, apă și sare într-un vas adânc. Incalziti la microunde un minut.

Dupa ce ati scos carnea din cuptor, o ungeti cu glazura.

Serviti cu orez, legume si restul de sos barbeque.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.