Cotlete de porc in sos de mustar
PrinteazaCotlete de porc in sos de mustar din: cotlet de porc, sare, piper, ulei migdale, ulei de masline, supa de pui, lapte, lapte si mustar.
- 2 cotlete de porc fără os
- sare si piper pentru asezonare
- 1/4 ceasca ulei migdale
- 1-2 linguri ulei de măsline
- 1/2 ceasca supa de pui
- 3 linguri lapte
- 1 lingura mustar Dijon
Mod de preparare:
Curati toate urmele de grasime de pe cotlete. Bateti carnea cu un ciocan de carne. Asezonati cu sare si piper pe ambele parti. Puneti uleiul de migdale intr-un castron. Cufundati cotlete inauntru.
Incalziti uleiul de măsline intr-o tigaie potrivita la foc mediu. Prajiti cotletele pe fiecare parte, aproximativ 8 minute. Scoateți cotletele de porc pe farfurie și acoperiti pentru a se menține calde.
In aceeasi tigaie se adauga supa de pui si se gateste aproximativ 2 minute, adaugati laptele si mustarul. Gatiti inca 1-2 minute. Turnati sosul obtinut peste cotletele calde si serviti.
Pofta buna!