Cotlete de porc in sos de mustar

Printeaza

Cotlete de porc in sos de mustar din: cotlet de porc, sare, piper, ulei migdale, ulei de masline, supa de pui, lapte, lapte si mustar.

Ingrediente:Cotlete de porc in sos de mustar

  • 2 cotlete de porc fără os
  • sare si piper pentru asezonare
  • 1/4 ceasca ulei migdale
  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 ceasca supa de pui
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingura mustar Dijon

 

Mod de preparare:

Curati toate urmele de grasime de pe cotlete. Bateti carnea cu un ciocan de carne. Asezonati cu sare si piper pe ambele parti. Puneti uleiul de migdale intr-un castron. Cufundati cotlete inauntru.

Incalziti uleiul de măsline intr-o tigaie potrivita la foc mediu. Prajiti cotletele pe fiecare parte, aproximativ 8 minute.  Scoateți cotletele de porc pe farfurie și acoperiti pentru a se menține calde.

In aceeasi tigaie se adauga supa de pui si se gateste aproximativ 2 minute, adaugati laptele si mustarul. Gatiti inca 1-2 minute. Turnati sosul obtinut peste cotletele calde si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.