Cotlete de porc la cuptor cu garnitură de piure de cartofi şi salată

Printeaza

Cotlete de porc la cuptor cu garnitură de piure de cartofi şi salată

Ingrediente:Cotlete de porc la cuptor cu garnitură de piure de cartofi şi salată

  • 1 kg cotlet fără os
  • 120 g ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 morcovi
  • 1ceapă
  • 400 g cartofi
  • 1pahar lapte
  • 30 g unt

 

Mod de preparare:

Cotletul întreg se pune într-o tavă cu ulei, se dă sare şi piper şi se dă la cuptor. Pe parcurs se mai întoarce şi cînd este gata pe jumătate, se bagă morcovii şi ceapa tăiate felii subţiri.

Cotletul se aşază pe un platou, tăiat felii, iar sosul se strecoară şi se serveşte la sosieră.

Se serveşte cu piure de cartofi  şi cu o salată de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.