Cotlete de porc pane

Printeaza

Cotlete de porc pane

Ingrediente:Cotlete de porc pane

  • 6 cotlete de porc
  • 2 ouă
  • 2 linguri untură
  • 2 linguri făină
  • piper
  • sare
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Se bat cotletele uşor cu ciocanul de lemn, se sărează, se pipe­rează, se dau prin oul puţin bătut, apoi prin făină, din nou prin ou, iar la urmă prin pesmet.

Se prăjesc în untură în­cinsă la foc mic. Se servesc cu cartofi prăjiţi, cu o salată oarecare sau cu murături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.