Cotlete de porc

Printeaza

Cotlete de porc

Ingrediente:Cotlete de porc

  • 6 cotlete de porc fara os
  • 25 g unt
  • 2 linguri de ulei
  • 2 catei usturoi pisati
  • 50 ml vin rosu
  • 1 conserva de rosii taiate marunt
  • 1 ardei fara seminte taiat subtire
  • 50 g salam
  • 50 g masline fara samburi

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul si untul intr-o cratita, adaugi cotletele, usturoiul si vinul. Fierbi totul inabusit cateva minute. Adaugi rosiile taiate marunt, ardeiul, salamul si lasi pe foc pana devin cotletele fragede.

Pui apoi maslinele, amesteci si mai lasi la foc cateva minute. Poti manca, dupa preferinta, cu cartofi natur sau orez si salata verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.