Cotlete de vitel cu masline
PrinteazaCotlete de vitel cu masline din: cotlete de vitel, ulei, ienupar, vin, sare, piper, rozmarin, masline.
- cotlete de vitel netăiate
- 10 boabe ienupăr
- 4 linguri ulei
- 150 ml vin rosu
- 150 ml supă
- sare
- piper
- roşii cherry
- rozmarin
- măsline verzi
Mod de preparare:
Cotletele se ung cu 2 linguri de ulei. Se încinge restul uleiului într-o tigaie şi se rumeneşte carnea. Între timp, se măruntesc boabele de ienupăr.
Se transferă carnea într-o tavă de cuptor, se presară cu boabele de ienupăr, se toarnă vinul si supa. Se pun alături măslinele şi roşille cherry şi se lasă la cuptor 30 de minute.
Se scot, se presară cu sare şi piper, apoi se învelesc cu folie de aluminiu şi se lasă 10 minute asa înainte de tăiere.
Se servesc cu rozmarin proaspăt.
Pofta buna!