Cotlete de vitel sote

Printeaza

Cotlete de vitel sote

Ingrediente:Cotlete de vitel sote

  • 5 cotlete de vitel
  • 15-20 mînătărci
  • 1 lingură bulion de roşii
  • 1 ceaşcă zeamă de carne
  • vin
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri smantană groasă

Mod de preparare:

Cu 3/4 oră înainte de a servi masa ru­menim cotletele de viţel. Apoi le punem într-o cratiţă adancă, adăugăm manătărci proaspete, tăiate, opărite şi rumenite mai înainte sau manătărci fierte (conserve). Numai în lipsa acestora folosim mană­tărci marinate.

Pregătim un sos de roşii cu smantană groasă, adăugăm după gust vin roşu si piper. Apoi trecem sosul printr-o strecu­rătoare deasă deasupra cotletelor. înă­buşim cotletele maximum 30 minute la foc scăzut, udîndu-le des cu sosul lor.

Cand cotletele sunt gata, le aşezăm pe farfurie în cerc, turnăm deasupra sosul, iar în mijloc punem cartofi pai sau fierţi şi stropiţi cu unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.