Ciorbă Tradițională de Găină cu Tăieței din: gaina, morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac, ceapa, rosii, taietei de casa, patrunjel verde, sare, piper, boia dulce, apa. Descoperă gustul autentic al tradiției culinare românești cu această rețetă de ciorbă de găină cu tăieței. Un preparat reconfortant și plin de savoare, această ciorbă reprezintă o combinație perfectă între […]
Cotlete de franzela
PrinteazaCotlete de franzela din: franzela, oua, lapte, cascaval, faina, ulei.
Ingrediente:
- 1/2 franzela
- 2 oua
- 1 pahar lapte
- 150 gcascaval
- putina faina
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Cotlete de franzela: Se inmoaie franzela in lapte, se stoarce bine, se amesteca cu cascaval ras, 2 oua si o lingura de faina.
Pe o planseta presarata cu faina, pastei rezultate i se da forma de cotlete, care se prajesc pe ambele parti.
servesc calde, cu cascaval ras.
Pofta buna!
Dieta Plant-Based: Ghidul Complet pentru o Alimentație Sănătoasă și Sustenabilă
Dieta Plant-Based: Ghidul Complet pentru o Alimentație Sănătoasă și Sustenabilă. În esență, o dietă plant-based se concentrează pe alimente provenite în principal din plante. Aceasta nu înseamnă că ești vegetarian sau vegan și nu mănânci niciodată carne sau produse lactate. Ce înseamnă o Dietă Bazată pe Plante? Mai degrabă, alegi în mare parte alimente din […]