Cotlete de caprioara cu sos din: cotlete, ulei, unt, sare. Ingrediente: 4 cotlete o lingură de ulei o lingură de unt sare Mod de preparare: Cotletele proaspete de căprioară se bat uşor cu bătătorul de carne şi se sărează. Separat, într-o tigaie se încing uleiul şi untul, apoi se frig cotletele pe ambele părţi. […]
Cotlete la grătar cu garnitură de budincă de tăiţei cu ciuperci, parmezan şi mazăre natur
PrinteazaCotlete la grătar cu garnitură de budincă de tăiţei cu ciuperci, parmezan şi mazăre natur
- 1,200 kg cotlet de viţel
- 200 g tăiţei de casă
- 350 g ciuperci
- 2 ouă
- 2 linguri sos alb
- sare
- piper
- 50 g parmezan sati şvaiţer
- 400 g mazăre fină
- 150 g unt
Mod de preparare:
Se prepară o budincă din tăiţei fierţi amestecaţi cu ciupercile tăiate felii şi sotate, 2 ouă, 2 linguri sos alb şi parmezanul ras.
Se dă la cuptor încins şi cînd este gata se răstoarnă pe platou.
Cotletele se frig pe grătar, se pun împrejurul budincii cu mazărea fiartă dată în unt şi cu mărarul tocat.
Separat se serveşte sos Madera.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Reteta zilei: Cotlete de porc cu carnati si sos de rosii
Cotlete de porc cu carnati si sos de rosii din: ulei de masline, cotlete de porc, carnati de porc, ceapa usturoi, vin alb, rosii uscate dafin, patrunjel, sare, piper cartofi copti, salata. Ingrediente: 2 linguri ulei de măsline 4 cotlete de porc 4 carnati de porc 1 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, tocat 120ml […]
Reteta zilei: Cotlete de porc la gratar cu sos picant
Cotlete de porc la gratar cu sos picant din: ulei, suc de lamaie, chimion, oregano, cotlete de porc, ardei iute, ardei gras, rosie, ceapa, ceapa verde, ardei iute murat, otet. Ingrediente: 2 linguri de ulei 1 lingura de suc proaspat de lamaie 2 lingurite chimion 1 linguriță de oregano uscat 8 cotlete de porc sare […]
Pofta buna!