Cotlete la gratar
PrinteazaO reteta de cotlete la gratar din: cotlete de porc, ulei de masline, vin rosu, sare grunjoasa, piper, ceapa rosie, rosii, curry, dovlecei, morcovi, vanata si rozmarin.
- cotlete de porc
- 2-3 linguri ulei de masline
- vin rosu
- sare grunjoasa
- piper negru macinat
- 2 cepe rosii
- 3-4 rosii
- o lingurita curry
- 300 g dovlecei
- 3 ardei capia
- 2 morcovi
- o vanata
- 2 dovlecei
- rozmarin
Mod de preparare:
Se curăţă ardeii, se spală şi se taie fâşii. Se stropesc cu ulei. Peste ardei se pun cotletele, se condimentează cu sare şi piper, iar pe deasupra se pun celelalte legume spălate si tăiate rondele.
Se presară rozmarin si se adaugă vin. Se amestecă 3 minute şi se acoperă cu folie. Se lasă la macerat 3-4 ore. Se încinge grătarul şi se unge cu ceapă. Se pun legumele şi carnea şi se lasă să se rumenească.
Carnea se serveşte cu legumele şi se ornează cu rozmarin.
Cotlete la gratar
Pofta buna!