Cotlete gratinate cu gorgonzola

Printeaza

Cotlete gratinate cu gorgonzola din: cimbru, ulei, cotlete de porc, sare, piper, gorgonzola.

Ingrediente:Cotlete_gratinate_cu_gorgonzola

  • 2 fire cimbru
  • 1-2 linguri ulei
  • 4 cotlete de porc (a 180 g)
  • sare
  • piper
  • 200 g branza albastra gorgonzola

 

Mod de preparare:

Se rup frunzuliţele de cimbru şi se amestecă în ulei. Se spală cotletele, se şterg şi se ung cu ulei aromat; se sărează şi se piperează. Se frig pe grătarul foarte încins cca 2 min. pe fiecare parte.

Gorgonzola se taie felii şi se aşază pe cotlete. Se aşază capacul peste gfill şi se mai coc cotletele 10-12 min., până ce se topeşte gorgonzola. Se servesc cu pâine şi salată.

Cotlete gratinate cu gorgonzola

Cotlete_gratinate_cu_gorgonzola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.