Cotlete in aluat cu garnitură de andivă brezată, sote de morcovi şi cartofi prăjiţi

Printeaza

Cotlete in aluat cu garnitură de andivă brezată, sote de morcovi şi cartofi prăjiţi

Ingrediente:Cotlete in aluat cu garnitură de andivă brezată, sote de morcovi şi cartofi prăjiţi

  • 1,200 kg cotlet de viţel
  • 400 g andivă
  • 300 g morcovi
  • 300g cartofi
  • 150 g unt
  • ulei pentru prăjit cartofi
  • 40 g făină
  • 2 ouă
  • 40 g şuncă
  • 40 g limbă afumată
  • 2 linguri sos alb cu puţin lapte

 

Mod de preparare:

Se prepară 12 cotlete. Separat se face un aluat din făină, ouă, sos alb, puţin lapte, sare şi se amestecă cu limba şi şunca tăiate julien.

Cotletele date prin acest aluat se prăjesc in tigaie cu ulei încins pe ambele părţi şi se aşază pe platou. Se garniseşte cu andivă brezată , morcovii sote şi car­tofii prăjiţi.

Separat se serveşte sos spaniol .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.