Cotlete in crusta de pesmet cu salata de cruditati

Printeaza

Cotlete in crusta de pesmet cu salata de cruditati din: cotlete de porc, pesmet, cimbru, faian, oua, parmezan, varza alba, morcovi, ceapa verde, ulei de masline, otet, seminte de fenicul, sare, piper.

Ingrediente: Cotlete_in_crusta_de_pesmet_cu_salata_de_cruditati

  • 4 x 150 g cotlete de porc
  • 1 ceaşcă pesmet
  • 2 linguri cimbru tocat
  • 2 linguri făină
  • 2 ouă
  • 40 g parmezan

Ingrediente salată:

  • 400 g varză albă
  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oţet de vin alb
  • 1 linguriţă seminţe de fenicul
  • sare, piper

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 °C. Se face salata: se toacă varza şi se freacă într-un castron, cu sare; se stoarce bine, pentru a deveni crocantă. Se adaugă morcovii tăiaţi beţişoare, ceapa tăiată felii, uleiul, oţetul şi feniculul. Se sărează şi se piperează.
Se bat cotletele şi se crestează marginile grase. Intr-o farfurie adâncă se amestecă pesmetul cu parmezan ras şi cimbru. In a doua farfurie se bat ouăle cu puţină sare şi piper.
Se tăvăleşte carnea prin făină, ou şi în cele din urmă prin pesmetul aromatizat; se presează puţin pe carne ca să se lipească bine. Cotletele se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc la cuptor cca 15 min. Se servesc cu salată.

Cotlete in crusta de pesmet cu salata de cruditati

Cotlete_in_crusta_de_pesmet_cu_salata_de_cruditati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.