Cotlete la tigaie cu ciuperci
PrinteazaCotlete la tigaie cu ciuperci din: cotlete, ciuperci, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 4 cotlete cu os
- 8 ciuperci proaspete
- 200 ml smântână de gătit
- 2 linguri ulei
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pregăteşte întâi sosul, pentru care ciupercile bine spălate se feliază şi se pun într-o tigâie.
Se călesc 10 minute, cât să-şi lase apa, timp în care, într-o altă tigaie cu ulei, se pun cotletele la prăjit pe ambele părţi.
Se presară cu sare şi piper, se scot pe o farfurie şi se păstrează la cald.
După ce apa ciupercilor s-a evaporat, se adaugă smântână peste ele, se lasă 5 minute pe foc si se aduce sosul la masă alături de cotlete, totul presărat cu verdeaţă.
Cotlete la tigaie cu ciuperci
Pofta buna!