Cotlete cu legume la gratar

Printeaza

O reteta de cotlete cu legume la gratar din: cotlete de porc, cartofi, vanata, ciuperci, rosii cherry, ulei, cimbru, boia de ardei dulce, pudra de usturoi, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:

  • 8 cotlete de porc
  • 4 cartofi
  • 1 vanata
  • 300 g ciuperci
  • 400 g rosii cherry
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura cimbru uscat maruntit
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cotletele de pieliţe şi tendoane, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă şi ştergeţi-le. Spălaţi vânătă şi tăiaţi-o în rondele de circa 2cm grosime. Cartofii spălaţi tăiaţi-i în sferturi. Puneţi într-un castron mai mare cotletele şi legumle, turnaţi peste ele uleiul şi presăraţi- le cu pudra de usturoi, boia, cimbru, sare şi piper, după gust.

Amestecaţi bine, astfel încât totul să fie bine uns cu ulei şi mirode­nii. Puneţi apoi pe grătarul încins cotletele şi legumele şi frigeţi-le până ce se pătrund şi se rumenesc bine pe toate părţile. Serviţi calde, câte 2 la o porţie, alături de legumele fripte.

Cotlete cu legume la gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.