Cotlete marinate de miel la gratar cu ciupercute
PrinteazaO reteta absolut delicioasa de cotlete marinate de miel la gratar, cu ciupercute din: cotlete de miel, otet balsamic, ulei de masline, vin rosu, usturoi, cimbru, sare, vin alb, zeama de lamaie, rozmarin, cimbru, piper, peperoncino, spanac, unt, nucsoara, cartofi si usturoi.
- 4 cotlete de miel
- 2 linguri oţet balsamic
- 2 linguri ulei de măsline
- 4 linguri vin roşu
- 1 căţel de usturoi
- 1 linguriţă cimbru
- sare
Ingrediente pentru marinată:
- 50 mi vin alb
- 30 ml ulei de măsline,
- zeama de la o jumătat de lămâie
- 2 crenguţe rozmarin
- 2 crenguţe cimbru
- sare
- piper
- peperoncino
Ingrediente garnitură:
- 200 g spanac
- 1 lingură unt
- nucşoară
- 1 căţel de usturoi
- 4 cartofi noi
Mod de preparare:
Cotletele de miel se lasă la marinat timp de o jumătate de oră, după care se pun pe grătar. Spanacul se sotează în unt cu usturoi şi nucşoară.
Cartofii se fierb în coajă, iar apoi se modelează în formă de ciupercuţe. în apa în care se fierb cartofii se poate adăuga opţional puţin rozmarin proaspăt.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- miel la gratar marinat