Cotlete marinate de miel la gratar
PrinteazaCotlete marinate de miel la gratar din: cotlete de miel, otet balsamic, ulei de masline, vin rosu, usturoi, cimbru, sare, vin alb, zeama de lamaie, rozmarin, cimbru, piper, peperoncino, spanac, unt, nucsoara, cartofi si usturoi.
- 4 cotlete de miel
- 2 linguri oţet balsamic
- 2 linguri ulei de măsline
- 4 linguri vin roşu
- 1 căţel de usturoi
- 1 linguriţă cimbru
- sare
Ingrediente pentru marinadă:
- 50 mi vin alb
- 30 ml ulei de măsline,
- zeama de la o jumătat de lămâie
- 2 crenguţe rozmarin
- 2 crenguţe cimbru
- sare
- piper
- peperoncino
Pentru garnitură:
- 200 g spanac
- 1 lingură unt
- nucşoară
- 1 căţel de usturoi
- 4 cartofi noi
Mod de preparare:
Cotletele de miel se lasă la marinat timp de o jumătate de oră, după care se pun pe grătar. Spanacul se sotează în unt cu usturoi şi nucşoară. Cartofii se fierb în coajă, iar apoi se modelează în formă de ciupercuţe.
Cotletele se servesc cu garnitura de cartofi si spanac.
Poftă bună!