Cotlete marinate pe pat de legume

Printeaza

Cotlete marinate pe pat de legume din: cotlete de porc, morcovi, cartofi, ceapa, ardei, ciuperci, piper, ulei, sos de soia, musatr, cimbru, vin, usturoi.

Ingrediente:Cotlete_marinate_pe_pat_de_legume

  • 8 bucati cotlete de porc
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 ardei
  • 5 ciuperci mari sare
  • piper negru măcinat
  • 1 lingură ulei pentru uns tava

Pentru marinadâ:

  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri muştar
  • 2 linguriţe cimbru uscat măcinat
  • 400 ml vin alb
  • 4 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Pentru marinadă, amesteci toate ingredientele şi sărezi după gust. Pui cotletele într-un castron şi le stropeşti cu marinada. Le păstrezi în frigider cel puţin 1 oră.

Cureţi legumele şi ciupercile, apoi le speli. Tai morcovii, ceapa şi cartofii în rondele, ardeii în fâşii, iar ciupercile în felioare.

Le aşezi în straturi într-o tavă unsă cu ulei, iar deasupra pui cotletele. Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o introduci în cuptor, pentru 45-50 de minute.

Cotlete marinate pe pat de legume

Cotlete_marinate_pe_pat_de_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.