Cotlete de miel si bame

Printeaza

Cotlete de miel si bame din: cotlete de miel, bame, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:

  • 1 kg cotlete de miel
  • 500 gbame
  • 4 cepe mari
  • 5 roşii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi

 

Mod de preparare Cotlete de miel si bame:

Se căleşte în ulei bine încins înainte ceapa tăiată fideluţă. Se adaugă roşiile tăiate în rondele fine, usturoiul pisat, sare şi piper, în cantităţi după gust, şi se mai lasă pe foc mic încă trei sferturi de oră.

Se adaugă bârnele bine spălate, curăţate şi scurse de apă. Se lasă împreună, tot la foc mic, aproape o jumătate de oră.

Cotletele de miel se prăjesc în ulei bine încins în prealabil, pe ambele feţe.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.