Cotlete de miel cu crusta de usturoi si mustar

Printeaza

O reteta delicioasa de Cotlete de miel cu crusta de usturoi si mustar din: mix de legume, cotlete de miel, fasole verde, cimbru, mustar dijon, crutoane cu usturoi, ulei de masline, masline, cimbru si oregano.

Ingrediente:Cotlete de miel cu crusta de usturoi si mustar

  • 600 g mix de legume
  • 3 cotlete de miel
  • 700 g pastai fasole verde
  • cimbru proaspat
  • 3 linguri mustar Dijon
  • 100 g crutoane cu usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 200 g masline negre
  • cimbru si oregano uscat

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Mixul de legumele se pune intr-o tava, se presara cu cimbru si oregano, se amesteca cu maslinele si uleiul de masline si se da la cuptor 10 minute. Crutoanele se pun intr-un blender si se faramiteaza. Cotletele de miel se ung cu mustar pe partea fara grasime si cu usturoi pisat pe cealalta parte.

Partea cu mustar se asaza pe firimiturile de crutoane. Se asaza cotletele peste legumele din cuptor cu partea unsa cu mustar in sus. Intre timp se fierb pastaile in apa fierbinte cu sare. Cand coastele sunt gata se servesc pun pe un platou impreuna cu legumele si se garnisesc cu pastai fierte.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.