Cotlete de miel cu crusta de usturoi si mustar
PrinteazaO reteta delicioasa de Cotlete de miel cu crusta de usturoi si mustar din: mix de legume, cotlete de miel, fasole verde, cimbru, mustar dijon, crutoane cu usturoi, ulei de masline, masline, cimbru si oregano.
Ingrediente:
- 600 g mix de legume
- 3 cotlete de miel
- 700 g pastai fasole verde
- cimbru proaspat
- 3 linguri mustar Dijon
- 100 g crutoane cu usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- 200 g masline negre
- cimbru si oregano uscat
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Mixul de legumele se pune intr-o tava, se presara cu cimbru si oregano, se amesteca cu maslinele si uleiul de masline si se da la cuptor 10 minute. Crutoanele se pun intr-un blender si se faramiteaza. Cotletele de miel se ung cu mustar pe partea fara grasime si cu usturoi pisat pe cealalta parte.
Partea cu mustar se asaza pe firimiturile de crutoane. Se asaza cotletele peste legumele din cuptor cu partea unsa cu mustar in sus. Intre timp se fierb pastaile in apa fierbinte cu sare. Cand coastele sunt gata se servesc pun pe un platou impreuna cu legumele si se garnisesc cu pastai fierte.
Poftă bună!