Cotlete de miel cu fasole verde, mac si cocos
PrinteazaCotlete de miel cu fasole verde, mac si cocos din: fulgi de cocos, seminte de mac, seminte de mustar brun, chimen, fasole verde, cotlete de miel, ulei de masline, sare de mare, coriandru verde.
- 60 g fulgi de cocos
- 4 linguri seminte de mac
- 3 linguri seminte de mustar brun
- 1 lingura chimen macinat
- 1 kg fasole verde
- 8 cotlete de miel
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri unt
- sare de mare
- corinadru verde pentru ornat
Mod de preparare:
Fulgii de cocos se prajesc intr-o tigaie fara adaos de grasime; se scot.
Se prajeste macul pana incepe sa miroasa placut; se scoate.
Se prajeste susanul pana incepe sa crape; se amesteca cu fulgii de cocos, macul si chimenul. Fasolea verde se fierbe al dente in apa cu sare 8 minute.
Se trece prin jet de apa rece si se scurge. Cotletele se ung cu ulei pe ambele fete, se sareaza si se pipereaza; se frig intr-o tigaie-grill 4-5 minute. Se scot si se lasa sa se odihneasca aproximativ 1 minute.
Se incinge untul intr-o tigaie; se caleste faslea, se adauga maestecul de mac si sare de mare.
Fasolea se serveste cu cotlete si coriandru verde.
Cotlete de miel cu fasole verde, mac si cocos
Pofta buna!