Cotlete de miel la grătar
PrinteazaCotlete de miel la grătar din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel verde si sos remoulade.
- 6 cotlete de miel cu os
- 1lămâie
- 4 linguri ulei de măsline
- 3 fire rozmarin
- 3 căței de usturoi
- 2 portocale
- 1 kg sparanghel verde
- sos remoulade
Mod de preparare:
Se prepară marinata pentru cotlete: se pisează usturoiul și se stoarce lămâia.
Se rup acele de rozmarin de pe fire.
Se amestecă usturoiul cu suc de lămie, rozmarin, sare și piper.
Se toarnă marinata peste carne și se lasă cel puțin 30 min. Apoi se frig cotletele pe grătar.
Între timp se prepară garnitura: se curăță tijele de sparanghel și se fierb în apă cu sare. Se scurg.
Se taie rondele portocalele. Se pregătesc pe farfurii paturi de sparanghel și portocale și pe ele se așază cotletele fierbinți.
Alături se oferă un bol cu sos remoulade sau, după preferință, un sos picant cald.
Cotlete de miel la grătar
Pofta buna!
Cotletele de miel arata intr-un mare fel
Demential arata cotletele 🙂