Cotlete de miel cu legume

Printeaza

Cotlete de miel cu legume din: dovlecei galbeni, ardei grasi, ceapa, frunze de cimbru, sare, piper, unt, cotlete de miel si usturoi.

Ingrediente:

  • cate 2 dovlecei galbeni si verzi
  • cate 2 ardei grasi rosii si verzi
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita frunze de cimbru tocate
  • sa­re
  • piper
  • 1 lingura unt
  • 12 cotlete de miel
  • 1 catel de usturoi

 

Preparare:

Cotlete de miel cu legume: Pregatiti legumele. Taiati dovlecelul felii rotunde, iar ardeiul bucati. Curatati ceapa si tocati-o marunt.

Frigeti le­gumele pregatite si ceapa intr-o tigaie grill sau pe o folie de aluminiu circa 5 minute, presarati putin cimbru peste ele si condimentati-le dupa gust, iar la final adaugati untul si lasati-l sa se topeasca.

Spalati cotletele cu apa rece si uscati-le pe un ser­vet de bucatarie. Frigeti-le pe gratar 2-3 minute pe fiecare par­te. La final adaugati usturoiul tocat marunt peste carne, sarafi-o si piperati-o.

Serviti cotletele impreuna cu legumele la gratar si ornati-le dupa cum doriti. Pentru garnitura, puteti pregati cartofi in folie de aluminiu cu sos de smantana.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.