Pentru crema de unt, bate untul cu menta şi sosul tabasco.
Pune compoziţia pe o foaie pergament şi ruleaz-o. Las-o la rece să se întărească.
Pentru a prepara carnea, amestecă oţetul cu uleiul, menta şi asezonează.
Acoperă coteletele pe toate părţile cu acest amestec. Lasă-le la marinat, într-un castron, minim 2 ore.
Incălzeşte un grătar şi frige cotletele 3-4 minute pe fiecare parte, până devin maronii la suprafaţă dar rămân roz în mijloc. Scoate cotletele pe un platou şi acoperă cu folie.
Lasa-le sa se odihneasca 5-10 minute inainte de a le servi. Decoreaza cu o felie de unt deasupra.
Tocanita cu carne de miel din: carne de oaie sau miel, orez, linte, garam masala, nucsoara, seminte de mustar, pudra de coriandru, pudra de chimion, pudra de chili, ceapa, turmeric, rosii, ghimbir cu usutroi suc de limeta, frunze de coriandru, unt, sare. Este un preparat traditional din India care este foarte populara in timpul festivalelor, […]
Kebab de miel cu legume la grătar din: carne de miel, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, rozmarin, sare, piper negru, ceapa, ardei gras, dovlecel, ciuperci, rosii cherry. Ingrediente: 500 g carne de miel 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors 2 căței de usturoi, tocați […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.