Cotlete de miel cu parmezan
PrinteazaO reteta de cotlete de miel cu parmezan din: cotlete de miel, cimbru, parmesan, ulei de masline si piper.
- 12 cotlete de miel
- bucatele de cimbru proaspat
- 150 grame parmezan
- 4 linguri ulei de masline
- piper macinat
Mod de preparare:
Intr-un castron de marime medie se amesteca bine cimbrul si parmezanul. Bucatile de miel se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se ung cu o pensula cu ulei de masline . La final, se tapeaza cu amestecul de parmezan si se invelesc intr-o folie de aluminiu.
In cuptorul bine incins, cotletele se pun intr-o tava incinsa la randul ei in care se pun cateva picaturi de ulei de masline. Dupa 10 minute, carnea se intoarce pe cealalta parte.
Dupa 20 de minute se scoate, se indeparteaza folia si se serveste cu bucati de dovlecel prajite presarate la randul lor cu cimbru si stropite cu mult ulei de masline.
Cotlete de miel cu parmezan
Pofta buna!