Cotlete de miel cu rozmarin la gratar din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel. Ingrediente: 6 cotlete de miel cu os 1lămâie 4 linguri ulei de măsline 3 fire rozmarin 3 căței de usturoi 2 portocale 1 kg sparanghel verde sos remoulade Mod de preparare: Se prepară […]
Cotlete de miel cu sos de coniac
PrinteazaCotlete de miel cu sos de coniac din: cotlete de miel, lamaie, unt, boia dulce, sare, piper, coniac.
- 5-6 cotlete de miel
- 1 lamaie
- 50 g unt
- 1/2 lingurita boia dulce
- sare
- piper
- 1 pahar coniac
Mod de preparare:
Speli cotletele si le usuci intre servete. Le pui intr-un vas termorezistent, le stropeşti cu zeama de lămâie, după care le ungi pe ambele părţi cu unt topit şi le presari cu boia, piper şi sare după gust.
Torni în tavă o ceaşcă de apă caldă, presari boabele de piper, acoperi vasul cu folie de aluminiu şi îl introduci în cuptor, la foc mediu, pentru 1 oră.
Din 15 în 15 minute, scoţi tava, descoperi cu grijă carnea şi o stropeşti cu sos din tavă.
Dacă e cazul, mai adaugi puţină apă şi intorci cotletele, ca sa nu se arda.
Dupa 1 ora, scoti folia, stropesti cotletele cu coniac si continu sa prepari carnea pentru cel putin 1/2 ora, pana cand se rumenesc cotletele.
Le servesti stropite cu sosul, alaturi de salata verde.
Cotlete de miel cu sos de coniac
Pofta buna!
poate iti place si:
Cotlete de miel la gratar cu sparanghel
Cotlete de miel la gratar cu sparanghel din: cotlete de miel cu os, lamaie, ulei de masline, rozmarin, usturoi, portocale, sparanghel. Ingrediente: 4 cotlete de miel cu os 1 lămâie 4 linguri ulei de măsline 3 fire rozmarin 3 căței de usturoi 2 portocale 1 kg sparanghel verde Mod de preparare: Se prepară marinata pentru […]
Pofta buna!