Cotlete milaneze cu parmezan

Printeaza

Cotlete milaneze cu parmezan din: cotlete de porc, oua, faina, pesmet auriu, parmezan, unt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete_milaneze_cu_parmezan

  •  4 cotlete de porc
  • 2 ouă
  • 3 linguri făină
  • 100g pesmet auriu
  • 50 g parmezan ras
  • 20 g unt
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun în farfurii separate făina, pesmetul cu parmezanul Si ouăle bătute cu o lingură de ulei, sare si piper.

Se trece fiecare cotlet prin făină şi se scutură pentru a îndepărta surplusul.

Apoi, se trece fiecare bucată de carne prin ouă şi prin ames­tecul de parmezan cu pesmet.

Se încălzeşte bine restul de ulei cu untul şi se prăjesc cotletele 6-7 minute pe fiecare parte, până devin aurii.

Cotlete milaneze cu parmezan

Cotlete_milaneze_cu_parmezan

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cotlete de miel cu parmezan

Cotlete de miel cu parmezan

Cotlete de miel cu parmezan din: cotlete de miel, pesto, pesmet, parmezan, cimbru, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de miel 4 linguriţe pesto 150 g pesmet fin 4 linguri parmezan o crenguţă cimbru o crenguţă rozmarin un căţel usturoi ulei sare piper   Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune ulei, se […]

Cotlete cu cimbru, parmezan si varza

Cotlete cu cimbru, parmezan si varza din: cotlete de porc, pesmet, cimbru, faina, oua, parmezan, varză albă, morcovi, cepe verzi, ulei de măsline, oţet de vin alb, seminţe de fenicul, sare, piper. Ingrediente: 4 x 150 g cotlete de porc 1 ceaşcă pesmet 2 linguri cimbru tocat 2 linguri făină 2 ouă 40 g parmezan Pentru salată: 400 g varză albă 2 morcovi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.