Cotlete de miel cu parmezan din: cotlete de miel, pesto, pesmet, parmezan, cimbru, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de miel 4 linguriţe pesto 150 g pesmet fin 4 linguri parmezan o crenguţă cimbru o crenguţă rozmarin un căţel usturoi ulei sare piper Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune ulei, se […]
Cotlete milaneze cu parmezan
PrinteazaCotlete milaneze cu parmezan din: cotlete de porc, oua, faina, pesmet auriu, parmezan, unt, ulei, sare, piper.
- 4 cotlete de porc
- 2 ouă
- 3 linguri făină
- 100g pesmet auriu
- 50 g parmezan ras
- 20 g unt
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun în farfurii separate făina, pesmetul cu parmezanul Si ouăle bătute cu o lingură de ulei, sare si piper.
Se trece fiecare cotlet prin făină şi se scutură pentru a îndepărta surplusul.
Apoi, se trece fiecare bucată de carne prin ouă şi prin amestecul de parmezan cu pesmet.
Se încălzeşte bine restul de ulei cu untul şi se prăjesc cotletele 6-7 minute pe fiecare parte, până devin aurii.
Cotlete milaneze cu parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Cotlete cu cimbru, parmezan si varza
Cotlete cu cimbru, parmezan si varza din: cotlete de porc, pesmet, cimbru, faina, oua, parmezan, varză albă, morcovi, cepe verzi, ulei de măsline, oţet de vin alb, seminţe de fenicul, sare, piper. Ingrediente: 4 x 150 g cotlete de porc 1 ceaşcă pesmet 2 linguri cimbru tocat 2 linguri făină 2 ouă 40 g parmezan Pentru salată: 400 g varză albă 2 morcovi […]
Pofta buna!