Cotlete de oaie la grătar cu garnitură

Printeaza

O reteta de cotlete de oaie la gratar cu garnitura din: cotlete de oaie, rosii, rinichi de oaie, slanina afumata, ciuperci, unt, usturoi, cartofi, sos de rosii, sare, piper si patrunjel verde.

Ingrediente Cotlete de oaie la grătar cu garnitură

  • 5 cotlete de oaie
  • 5 roşii
  • 5 rinichi de oaie
  • 5 felii de slănină afumată
  • 5 ciuperci
  • 2 linguri de unt
  • 1 cătel de usturoi
  • 4-5 cartofi pai
  • 300 g sos de roşii
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

Mod de preparare:

Untul se amestecă bine cu usturoiul pisat, cu pătrunjelul tocat mă­runt, cu roşiile curăţate de pieliţe şi tăiate în sferturi. Apoi se frig ciuper­cile pe grătar şi se păstrează în cuptorul cald, deschis. Se prăjesc apoi pe grătar rinichii şi se pun lângă ciuperci, apoi se prăjesc pe grătar cotletele şi slănina.

Pe o farfurie mare, se aşează cotletele cu feliile de slănină, cu ciupercile şi roşii. între cotlete se pun rinichii şi în mijloc cartofii pai. Se servesc cu sos de roşii şi usturoi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.