Cotlete pane aromate

Printeaza

Cotlete pane aromate din: cotlete de porc, oua, faina, cascaval, ulei, sare.

Ingrediente:Cotlete pane aromate

  • 4 felii cotlete de porc fără os
  • 2 ouă
  • 5 linguri făină
  • 50 g caşcaval
  • ulei pentru prăjit
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în două dacă felia este prea mare şi se bate cu ciocanul special. Ouăle se bat cu sare, se adaugă făina şi caşcavalul.

Se trece carnea prin amestecul de ouă. Se prăjesc cotletele în ulei si se scot pe şervete de hârtie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.